Decoratiuni de fatada

  • icon Ancadramente ferestre si usi
  • icon Cornise si brauri
  • icon Coloane, capiteluri, coltare
 
{JFBClIKE}
 
image
image
image
 

Ancadramente ferestre si usi

Profilele si elementele decorative sunt realizate din polistiren expandat cu densitatea de 20-50 kg/m3, cu lungimea de 2 m si din polistiren extrudat cu densitatea 40kg/m3, cu lungimea de 1,25 m. Profilele pot fi acoperite cu un strat special de rasina imbogatit cu nisip de siliciu, care ii mareste rezistenta, durabilitatea si rezistenta la intemperii. Elementele decorative pot fi lipite pe mai multe feluri de suprafete: polistiren, tencuiala, gips-carton, lemn, glet.

Restaurari

Pentru cladirile vechi putem realiza replici identice cu profilele folosite indiferent de complexitatea acestora. Realizam copii dupa formele turnate din ghips (cornise, ancadramente florale, embleme). Acestea se realizeaza prin turnarea in matrite, care respecta integral carecteristicile obiectului original. Formele rezultate sunt realizate din materiale usoare si cu densitate ridicata peste care se aplica un strat de adeziv care ii mareste rezistenta la intemperii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
{JFBClIKE}
 
 
{JFBClIKE}
 
image
image
image
 

Cornise si brauri

Profilele si elementele decorative sunt realizate din polistiren expandat cu densitatea de 20-50 kg/m3, cu lungimea de 2 m si din polistiren extrudat cu densitatea 40kg/m3, cu lungimea de 1,25 m..

 
 
 
 
 
 
 
 
{JFBClIKE}
 
 
{JFBClIKE}
 
image
image
image
 

Coloane, baze, capiteluri - Coltare - Litere volumetrice

Profilele si elementele decorative sunt realizate din polistiren expandat cu densitatea de 20-50 kg/m3 si din polistiren extrudat cu densitatea 40kg/m3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
{JFBClIKE}
 
.