FAKRO

  • icon Articulare Mediana
  • icon Dubla Articulare
  • icon Combinatii
  • icon Non standard
  • icon Rame si rulouri
  • icon Scara de pod
  • icon Broșuri Fakro
 
{JFBClIKE}
 
image
FAKRO Articulare mediana

Ferestre de mansardă

Mai mult spatiuFerestrele de mansardă FAKRO sunt produse de TOP, fabricate din materie primă de cea mai bună calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigură trăinicie şi eficienţă (fiabilitate, siguranţă, funcţionalitate şi parametri izolatori excelenţi). ranforsare împotriva efracţiei - utilizare în siguranţă Atât modul de fabricaţie cât structura ferestrelor de mansardă FAKRO au fost testate de experţi independenţi ai serviciului de testare a calităţii TÜV SÜD, apoi marcate cu însemnul TÜV SÜD. Informaţii detaliate şi certificatul ataşat. Certificatul TÜV SÜD Ferestrele de mansardă FAKRO, pe lângă funcţia lor de bază care sunt iluminarea şi ventilaţia, garantează siguranţă atât în exploatare cât şi împotriva efracţiei. Ferestrele de mansardă FAKRO sunt sigure pentru persoanele care locuiesc la mansardă dar şi pentru persoanele care lucrează pe acoperiş. Geamul securizat şi feroneria întărită ce alcătuiesc sistemul topSafe au ca rezultat final clasa de siguranţă minim III conform EN 13049 pentru întregul produs, inclusiv pentru geam.

image
Ranforsare împotriva efracţiei - utilizare în siguranţă

Sticla securizată şi feroneria întărită transformă fereastra FAKRO într-o fereastră sigură cu rezistenţă sporită împotriva efracţiei. FAKRO este singura fereastră de mansardă de pe piaţă certificată TÜV. Durabilitatea şi funcţionalitatea Ţelul nostru este de a furniza produse de cea mai bună calitate, care satisfac cerinţele clienţilor din întreaga lume.

image
FTS-V U2
FTS-V U2

Ferestre cu tâmplărie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V10

image
FTP-V U3, FTP-V U5
FTP-V U3, FTP-V U5

- Ferestre cu tâmplărie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P

image
FTP-V P2 Secure
FTP-V P2 Secure

Ferestre cu tâmplărie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P - rezistenţa sporită la antiefracţie

image
FTU-V U3
FTU-V U3

Ferestre cu tâmplărie din lemn, vopsitlă cu lac poliuretanic, dotate cu clapeta de aerare V40P.

image
FTP-V U3 Electro,FTU-V U3 Electro
FTP-V U3 Electro,FTU-V U3 Electro

Ferestre cu tâmplărie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P, comandate electric

image
PTP-V U3
PTP-V U3

Ferestre din PVC, dotate cu clapeta de aerare V35

image
FTT U6 U8 Thermo
FTT U6 U8 Thermo

Pivotarea ferestrelor la o înălţime deasupra liniei mediană

 
{JFBClIKE}
 
 
{JFBClIKE}
 

Ferestre cu dubla articulare. Deschiderea cercevelei in doua feluri: cu articulatia superioara sau cu cea mediana.

image
FAKRO cu dubla articulare

Mai mult spatiu Un plus de aerisirea şi iluminarea, asigură un acces uşor la fereastră şi o vedere largă în exterior. Deschiderea cercevelei în două feluri: cu articulaţia superioară sau cu cea mediană

image
FPP-V U3 Preselect, FPU-V U3 Preselect
FPP-V U3 Preselect FPU-V U3 Preselect

Ferestre cu tâmplărie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P

image
PPP-V U3 preSelect
PPP-V U3 preSelect

Ferestre din PVC, dotate cu clapeta de aerare V35

image
FEP L3
FEP L3

Protejat cu trei straturi de lac incolor pe bază de apă.

Ferestre superinalte

Pivotarea ferestrelor la o înălţime deasupra liniei mediană - partea de jos oferă avantajele ferestrelor cu dublă articulare jar partea de sus e o sursă suplimentară de lumină

image
FYP-V U3 proSky
FYP-V U3 proSky

Ferestre cu tâmplărie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P

image
FDY-V U3 Duet proSky
FDY-V U3 Duet proSky

Ferestre cu tâmplărie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P

 
{JFBClIKE}
 
 
{JFBClIKE}
 
image
Fakro - ferestre de mansarda pentru combinatii

Fakro - ferestre de mansarda pentru combinatii

Ferestrele de mansardă FAKRO sunt produse de TOP, fabricate din materie primă de cea mai bună calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigură trăinicie şi eficienţă (fiabilitate, siguranţă, funcţionalitate şi parametri izolatori excelenţi).

Modelul FTP/D L3, FTU/D L3

image
FTP/D L3, FTU/D L3

Se montează sub orice tip de fereastră de mansardă cu articulare mediană

Ferestre duet FTP/D L3, FTU/D L3 FTP/D L3 - pentru combinaţie verticală - cu tâmplărie din lemn FTU/D L3 - pentru combinaţie verticală - cu tâmplărie din lemn lăcuite cu lac poliuretanic Caracteristici : Construcţia din lemn de pin de cea mai bună calitate, stratificat şi impregnat în vid, apoi lăcuit în două straturi cu lac acrilic (FTP/D L3) sau în trei straturi cu lac poliuretanic de culoare albă (FTU/D L3);sistem topSafe mâner de acţionare montat în partea de jos a ferestrei (asigură şi blocarea în două poziţii de întredeschis); montajul se face împreună cu rama de etanşare pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 90°; ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite într-o gamă largă de modele şi culori; garanţie 10 ani. Descriere : Fereastra duet, pentru combinaţie verticală, cu deschiderea mediană, poate fi montată sub sau deasupra oricărui tip de fereastră de mansardă şi se constituie ca o „prelungire” a acesteia. Ferestrele pot fi de culoare naturală FTP/D L3 sau de culoare albă FTU/D L3 cu o rezistenţă sporită la umiditate. Fiind o fereastra de tip „L” foaia de sticlă exterioară autocurăţătoare este şi securizată, având o rezistenţă sporită la spargere iar foaia de sticlă interioară este laminată asigurând securitatea în exploatare a ferestrei. În interior, joncţiunea duetului se poate realiza cu ajutorul modulului KD.

Ferestre atic BDL L3, BDR L3, BVP L3, BXP L3

image
Ferestre atic BDL L3, BDR L3, BVP L3, BXP L3
Ferestre atic BDL L3 - cu tâmplărie din lemn, oscilo-batantă cu deschidere pe partea stângă BDR L3 - cu tâmplărie din lemn, oscilo-batantă cu deschidere pe partea dreaptă BVP L3 - cu tâmplărie din lemn, cu deschidere oscilantă BXP L3 - cu tâmplărie din lemn, nearticulată. Caracteristici :: • Lemn de pin de cea mai bună calitate, impregnat cu fungicid în vid, apoi lăcuit în două straturi cu lac acrilic; feronerie inovatoare; sistem de două garnituri; mâner de acţionare specific, ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite într-o gamă largă de modele şi culori; montajul se face împreună cu rama de etanşare specială, pe clădiri cu acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 55°, garanţie 10 ani.
Descriere :
image
BDL L3, BDR L3, BVP L3, BXP L3
Ferestrele atic se montează în peretele vertical, la întâlnirea cu planul acoperişului, pentru a se combina cu ferestrele de mansardă FAKRO. Datorită acestor ferestre încăperea primeşte mai multă lumină şi se măreşte câmpul vizual. Ferestrele Atic pot fi combinate cu orice tip de ferestre de mansardă. Ansamblul cercevea-toc, prin utilizarea unei feronerii inovatoare, face din fereastra Atic o fereastră cu deschidere oscilo-batantă, tipică ferestrelor obişnuite. Alcătuirea geamului termoizolant: un ansamblu 4H-14-33.1T din 3 foi de sticlă, cu baghetă termică TGI, cu foaia de sticlă exterioară autocurăţătoare securizată şi cea interioară laminată, având ca rezultat o siguranţă sporită a utilizării ferestrei. Fereastra Atic BD_ L3 -cu deschiderea oscilo-batantă - permite înclinarea cercevelei la maxim 11 cm iar rotirea laterală pană la 90°. Aceste funcţii se operează cu ajutorul unui mâner situat în partea laterală a cercevelei dotat cu încuietoare. Fereastra poate fi deschisă pe partea dreaptă BDR L3 sau pe partea stângă BDL L3. Fereastra Atic BVP L3 cu deschidere oscilantă are înclinarea cercevelei de maxim 11 cm, mânerul dotat cu încuietoare este situat în partea superioară a cercevelei. Fereastra Atic BXP L3 este nearticulată.

Ferestre atipice FAP L3, FBP L3

image
Ferestre atipice FAP L3, FBP L3
Ferestre atipice FAP L3, FBP L3 FAP L3 - ferestrele au o formă de triunghi FBP L3 - ferestrele au o formă de semicerc Caracteristici : Lemn de pin de cea mai bună calitate, stratificat şi impregnat în vid şi apoi lăcuit în două straturi cu lac acrilic; se montează pe acoperişuri cu panta cuprinsă intre 20° şi 90° împreună cu o rama de etanşare integrantă; garanţie 10 ani. Descriere : Ferestrele au o formă de triunghi - FAP L3 sau semicerc – FBP L3 şi pot fi montate şi în combinaţie cu ferestrele de mansardă. Ferestrele atipice sunt disponibile fără articulare. Formele şi stilul original creează un aer modern şi dau un caracter unic clădirilor.
 
{JFBClIKE}
 
 
{JFBClIKE}
 

Ferestre arcuite, Ferestre cu şprosuri verticale, Forme şi tablă non standard

image
Forme non standard
image
non standard

Fereastra „ ARC DE CER”- FCS

image
Fereastra „ ARC DE CER”- FCS
Soluţii speciale

„Prinţesa” ferestrelor de mansardă, fereastra arcuită este o soluţie unică, inovatoare, de fereastră de mansardă cu articulare mediană. Curbura ferestrei corespunde curburii acoperişului formând împreună o linie arhitecturală fără pereche. Alcătuirea geamului termoizolant este un ansamblu : 6H-12-6HT – cu ambele foi de sticlă securizate şi Low-E la interior. Aceste ferestre sunt proiectate individual şi construite doar la comandă specială: curbura lor fiind reglată după curbura acoperişului a cărui rază minimă trebuie să fie: r=250cm.

Ferestre cu şprosuri verticale

image
Ferestre cu şprosuri verticale

Aceste ferestre montate în cartiere vechi, istorice, pot fi în acord cu „epoca” clădirii sau cu „aerul” arhitectural al zonei respective. Caracteristica distinctivă o conferă şprosul pe verticală şi culoarea neagră a ramei de etanşare - RAL 9005. Ferestrele cu şpros deţin toate calităţile ferestrelor de mansardă. Dimensiunile disponibile sunt cele standard. Ca şi mod de deschidere pot fi fabricate în toate cele trei variante (articulare mediană, dublă articulare sau articu­lare laterală).

Forme non standard

image
Forme non standard

FAKRO poate produce, la comandă specială, ferestre de mansardă si de alte forme solicitate de clienţii noştri. Aceste ferestre păstrează caracteristicile tehnice ale ferestrelor de mansardă dar sunt disponibile numai în versiuni nearticulate. Pentru a comanda astfel de ferestre sunt necesare câteva informaţii: - unghiul de înclinare a acoperişului;- tipul învelitorii ; - o schiţă cu dimensiunile laterale şi unghiurile interioare ferestrei;- modul de combinare al ferestrelor.

Tablă non standard

image

Profilele metalice exterioare precum şi ramele de etanşare se pot fabrica nu numai din ta­blă de aluminiu ci şi din cupru sau titan-zinc (natural sau prepatinat)..

image

Ferestre de acces pe acoperiş

image
Acces pe acoperiş

Ferestre termoizolante de acces pe acoperiş FWR U3, FWL U3

Ferestrele FAKRO de acces pe acoperiş asigură accesul uşor şi sigur pe acoperiş pentru eventuale lucrări de întreţinere. Ferestrele termoizolante de acces pe acoperiş sunt ferestre cu deschidere laterală, fie spre stânga, fie spre dreapta. Ferestrele de acces WS şi WG sunt destinate pentru spaţii neîncălzite, deci nelocuibile. Cerceveaua acestor ferestre se deschide la 180° în jurul articulaţiei superioare.

image
Ferestre de acces pe acoperiş

Ferestre cu deschidere laterala până la un unghi de 90°; Ferestre cu deschidere spre dreapta sau spre stânga Caracteristici fabricate din lemn de pin de cea mai bună calitate, stratificat şi impregnat în vid, lăcuit în două straturi; mânerul este situat la jumătatea cercevelei; pentru aceste ferestre sunt necesare rame de tip ESW şi EZW. (Aceste rame nu se potrivesc decât pentru ferestrele de acces); standard sunt echipate cu colţare fixate de toc, asigurând montajul uşor; se utilizează aceleaşi categorii de accesorii ca şi în cazul ferestrelor de mansardă clasice; garanţie 10 ani. Descriere Fereastra termoizolantă de acces pe acoperiş FW este o fereastră cu deschidere laterală până la un unghi de 90°. Amortizorul cu gaz, montat în partea superioară, protejează împotriva mişcărilor bruşte (necontrolate). Sunt disponibile în două versiuni, cu deschidere spre dreapta (FWP-R) sau spre stânga (FWP-L). Dimensiunea mare a ferestrei de acces face posibilă ieşirea uşoară şi sigură pe acoperiş. Fereastra termoizolantă de acces pe acoperiş FW îmbină avantajele ferestrelor de serviciu cu cele ale ferestrelor de mansardă. Aceste ferestre sunt recomandate pentru toate încăperile încălzite.

 
{JFBClIKE}
 
 
{JFBClIKE}
 
image
image
Rame de etansare

Rame de etaşare

Rolul ramei de etaşare

Pentru a asigura montarea corectă a ferestrei în panta acoperişului este necesară rama de etanşare. Proiectate cu precizie, elementele ramei de etanşare permit o îmbinare etanşă cu fereastra de mansardă. Rolul ramei este atât drenarea eficientă a apei, cât şi protecţia împotriva vântului. Ramele sunt fabricate din tablă de aluminiu, protejate cu o vopsea poliesterică. Culoarea de bază este gri-maro (RAL 7022) şi este în armonie cu culorile tipice învelitorilor. Tipurile ramelor de etanşare Ramele standard permit instalarea ferestrei pe cele mai utilizate tipuri de învelitori: plate, ondulate şi proeminent ondulate. Ferestrele de mansardă se pot monta pe trei nivele de încastrare în planul acoperişului. Având în vedere varietatea învelitorilor, FAKRO a creat mai multe soluţii: rame de etanşare pentru învelitori plate ES_; rame de etanşare pentru învelitori ondulate EZ_; rame de etanşare pentru învelitori proeminent ondulate EH_. În oferta firmei Fakro sunt şi rame pentru învelitori mai rar utilizate: ramele EL - pentru învelitori tip solzi subţiri cum ar fi: şindrilă bituminată, ardezie cu grosime până la 10 mm (2 straturi de 5 mm), rame EG - pentru învelitori tip solzi groşi cum ar fi: ţiglă tip solzi cu grosimea de 24 - 32 mm (2 straturi de 12 - 16 mm), rame EE - pentru tablă plană.

Rame de etanşare pentru învelitori plate

image
Descriere

Rama ESV permite îmbinarea etanşă a ferestrei cu materialele învelitoare plate cum ar fi: membrană hidroizolantă, tablă plană, şindrilă bituminată, ardezie cu grosimea până la 10 mm (2 straturi de câte 5 mm). Adâncimea standard de încastrare a ferestrei pentru rama ES este V (0 cm). Montajul se face pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 90° pentru adâncimea de încastrare V şi panta cuprinsă între 20° şi 90° pentru adâncimea J(-3cm).Ramele ESJ pot fi utilizate doar pentru ferestre cu articulare mediană.

Rame de etanşare pentru învelitori ondulate EZN, EZV, EZJ

image
Descriere

Rama EZV permite îmbinarea etanşă a ferestrei cu materiale învelitoare profilate cum ar fi: ţigla ondulată şi solzi, tabla profilată. Această ramă este de fapt universală şi poate fi folosită nu numai pentru învelitori ondulate ci pentru orice învelitori cu o grosime de până la 45 mm. Adâncimea standard de încastrare a ferestrei pentru rama EZ este V (0cm). Montajul se face pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 90° pentru adâncimea de încastrare V şi panta cuprinsă între 20° şi 90° pentru adâncimea J (-3cm).

Rame pentru învelitori tip solzi groşi EGV

image

Descriere Rama EG permite îmbinarea etanşă a ferestrei cu materiale învelitoare cum ar fi: ţigla solzi cu grosimea de 24-32 mm (2 straturi de 12-16 mm). In forma standard se montează la o singură fereastră. Este disponibilă însă şi sub formă de module, pentru combinaţii pe orizontală, verticală sau în blocuri. Rama este disponibilă doar în versiunea ce permite montajul la adâncimea de încastrare: V (0). Montajul se face pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 25° şi 90°

Modul de rame pentru combinaţii în atic EUV/B, EUV-L/B

image

Descriere Ferestrele atic se montează în peretele vertical, la întâlnirea cu planul acoperişului, pentru a se combina cu ferestrele de mansardă FAKRO. Ramele sunt destinate combinării acestor ferestre şi sunt disponibile în două variante pentru cele două adâncimi de încastrare ale ferestrelor: V (0) şi J (–3 cm). Rama EUV/B este universală şi permite montajul în orice tip de învelitoare, iar adâncimea standard de montaj este V (0). Rama EUV-L/B se întrebuinţează la montajul ferestrei pe acoperişuri cu învelitoare tip solzi (2 straturi de 5 mm). Rama EUV/B este destinată pentru montajul unei singure ferestre atic în combinaţie cu o singură fereastră de mansardă. Este disponibilă şi versiunea modulară, care permite combinarea complexă a ferestrelor atât pe orizontală cât şi pe verticală. Montajul se face pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 55° pentru adâncimea de încastrare V şi între 30° şi 55° pentru adâncimea J.

Rame de etanşare combi

image

Descriere Modulul KM se utilizează pentru combinarea ferestrelor de mansardă la nivelul frângerii pantei acoperişului. Modulul permite montajul la adâncimea de încastrare V (0). Modulul KMV este universal şi se poate monta pe majoritatea învelitorilor (S, Z, H), în schimb modulul KMV-L este folosit doar pentru învelitori de tip solzi. Fereastra superioară se montează pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 60°, iar fereastra inferioară pe panta cuprinsă între 45° şi 90°. Unghiul interior trebuie sa fie cuprins între 105° şi 150°. Modulul poate fi fabricat din tablă de aluminiu, din cupru sau titan-zinc.

Combinaţii speciale

image

Descriere În situaţiile în care nu se poate folosi sistemul de combinare standard, la cererea clientului se pot fabrica sisteme speciale. Preţurile ramelor pentru combinaţiile speciale sunt calculate pentru fiecare caz în parte. În aceste situaţii, termenul de execuţie este de 30 zile lucrătoare.

Accesorii exterioare

image

Accesorii exterioare Accesoriile exterioare reprezintă o soluţie optimă pentru protecţia împotriva căldurii excesive din zilele însorite de vară. Aceste rulouri absorb căldura solară înainte ca aceasta să ajungă la geam şi o elimină tot în exterior datorită instalării lor deasupra ferestrei, la o distanţă potrivită de geam, şi datorită lăţimii mai mari a materialului.

Rulouri ARP

image

Caracteristici Reduc pătrunderea luminii; gama largă de culori satisface dorinţele clientului; ghidajele laterale din aluminiu acoperă marginile materialului şi permit fixarea ruloului în poziţia dorită; conferă intimitatea dorită; protejează împotriva razelor solare.

Rulouri exterioare tip plasă AMZ

image

Caracteristici Absorb căldura solară înainte ca aceasta să ajungă la geam; se montează uşor din interiorul încăperii; protejează împotriva căldurii solare excesive asigurând în acelaşi timp şi o bună vizibilitate spre exterior; protejează împotriva radiaţiilor ultraviolete; protejează împotriva reflexiilor, atunci când lucrăm la calculator; montarea lor în partea de sus a ferestrei nu reduce suprafaţa vitrată a geamului, dar, fiind mai late decât geamul, sunt un parasolar eficient chiar şi atunci când geamul este întredeschis.

Rolete ARZ-H, ARZ-E, ARZ Solar

image

Caracteristici Protejează împotriva căldurii solare excesive; reduc pierderile de căldură în timpul iernii; împiedică pătrunderea luminii în încăpere; asigură o izolare termică şi fonică bună; constituie o piedică împotriva intrării prin efracţie.

Jaluzele veneţiene AJP, AJP-E

image

Caracteristici Prin modificarea unghiului de înclinare a lamelelor, permit atât reglarea direcţiei cât şi a intensităţii luminii; posibilitatea de acoperire parţială a ferestrei; reducerea căldurii excesive din cameră; conferă intimitatea dorită;

Rulouri ARS

image

Caracteristici Reduc pătrunderea luminii în încăpere; posibilitatea de fixare a ruloului în trei poziţii diferite; oferă protecţie împotriva razelor solare; gama largă de culori satisface dorinţele clientului. Conferă intimitatea dorită

Plase contra insectelor AMS

image

Caracteristici Protejează împotriva insectelor când geamul este deschis; asigură şi un grad minim de umbrire.

Tije, zăvoare, motoare electrice

image

Caracteristici Pentru operarea ferestrelor montate la înălţime, FAKRO oferă tije universale. Acestea fac posibilă deschiderea uşoară a ferestrelor montate la înălţime cât şi operarea rulourilor interioare şi a jaluzelelor.

 
{JFBClIKE}
 
 
{JFBClIKE}
 
image
Scara modulara de acces la pod

Scari de acces la pod

Scara modulara de acces la pod este răspunsul nostru la nevoia de spaţiu, de uşurinţă în utilizare, de încredere şi siguranţă în exploatare şi, nu în ultimul rând, la nevoia unui raport corect între calitate şi preţ. In oferta Fakro găsim o varietate mare de modele de scări. Putem satisface astfel foarte multe din necesităţile clienţilor. Toate modelele de scări modulare asigură o etanşeizare ridicată, reducând astfel pierderile de căldură spre pod şi satisfac cerinţele impuse de norma EN 14975:2007. Facilitează accesul la pod într-un mod practic şi sigur.

Economisirea de spaţiu După pliere, se închid la nivelul tavanului ceea ce contribuie la economisirea de spaţiu în încăpere. Uşurinţa la montaj Sistemul de fixare rapid face posibil montajul scării de către două persoane. Adaptare uşoară a lungimii scării la înălţimea încăperii. Scările sunt livrate asamblate, gata pentru a fi montate. Operare usoară Chepengul are o structură compactă iar operarea este foarte comodă. Tija de operare special concepută facilitează deschiderea şi închiderea uşii cu uşurinţă. Echipamente adiţionale Pentru a uşura montajul şi a mări confortul în exploatare, FAKRO pune la dispoziţie mai multe accesorii. Garanţie Scările de acces la pod FAKRO sunt acoperite de o garanţie de 3 ani.

image
Scari modulare din lemn
Scari modulare din lemn

O scară economică dar foarte populara este scara LWS. Dacă clientul are un buget puţin mai mare, poate alege modelul LWK, model care are uşa albă, mâner de sprijin şi manşon de protecţie. Scara LWL este versiunea de vârf şi este echipată cu un mâner de sprijin suplimentar, montat pe modulul din mijloc, un amortizor care asistă plierea şi deplierea modulelor scării.Pentru clienţii care doresc eficienţă energetică maximă, oferim scările LTK. Unde locul îngust nu permite plierea scărilor există varianta culisantă LDK, cu dotări similare scărilor LWK.

image
Scarile modulare metalice
Scari modulare metalice

Unde protecţia împotriva focului şi a fumului este o cerinţă, există scările modulare LWF şi pantograf LSF. Un avantaj al scărilor LSF îl reprezintă modul mai rapid de instalare în dimensiunile mici ale golului din tavan.Pentru podurile utilizate în mod frecvent recomandăm scările modulare metalice LWM care au rezistenţă sporită în exploatare. Modelul LWM-K este o scară modulară metalică echipată cu mâner de sprijin iar uşa are culoare albă.

image
Scari metalice pantograf
Scarile metalice pantograf

Scările pantograf LST şi LSZ sunt foarte uşor de instalat în goluri cu dimensiuni mici. Sunt special concepute pentru spaţii înguste unde scările modulare nu pot fi utilizate. Datorită sistemului de pliere pantograf sunt recomandate şi pentru încăperile unde tavanul este mai înalt decât de obicei. Pentru încăperile cu mult spaţiu şi unde utilizarea podului este foarte frecventă există scara morarului MSU care are o construcţie simplă, este solidă şi foarte rezistentă.

Scări modulare din lemn

image
LWS Smart
image
LWL Lux
image
LWK Komfort
image
LTK Thermo
image
LWF rezistenta la foc
image
LDK scara modulara glisanta

Scări modulare metalice

image
LWM
image
LWM - K

Scari metalice pantograf

image
LST
image
LSZ
image
LSF

Balustrada LXB

image
Balustrada LXB
 
{JFBClIKE}
 
 
Catalog de produse

Idei de amenajare a mansardei folosind gama completă de produse și urmând etapele proiectului.

Lista de prețuri

Valabilă de la 01.01.2011 pentru toată gama de ferestre de mansardă şi accesorii, scari de acces, folii pen acoperis FAKRO.

Folii pentru acoperis

Fakro va ofera o gama larga de folii pentru acoperisuri, in scopul protejarii termorezistentei impotriva umezelii, vantului si prafului.

 
Panouri solare Fakro

Panourile solare Fakro - angajamentul nostru pentru o lume mai curata, pentru o lume verde!

Tunele de lumina

In incaperile care nu se pot monta ferestre de mansarda, va puteti bucura de lumina naturala utilizand tunel de lumina.

 
.