SIKA

  • icon Aditivi
  • icon Sigilari+Lipiri+Ancorari
  • icon Mortare
  • icon Hidroizolatii
  • icon Consolidari si reparatii
  • icon Brosuri Sika
 
{JFBClIKE}
 
 
Sika Latex

Emulsie sintetica folosita atat pentru realizarea unei punti de aderenta intre diversele straturi de beton sau mortar, cat si pentru realizarea unor mortare cu rezistente la intindere crescute. Consum / Dozare cca. 0,25 kg / m / 1 mm grosime diluat 1:1

Sika 1

Impermeabilizant pentru mortare, avand in compozitie substante hidrofobizante, folosit la realizarea mortarelor impermeabile, aplicate pe fatade, pe sape, sau pentru impermeabilizarea diferitelor rosturi.

Sika 4a lichid

Este un aditiv lichid pentru impermeabilizare, gata preparat. In amestec cu cimentul se intareste foarte rapid, etanseizand rapid zonele cu infiltratii severe de apa sau actionand ca accelerator de priza pentru mortare.

 
Sika FS 1 Aditiv antiinghet, pentru turnari pe timp friguros.

Aditiv antiinghet folosit la realizarea betoanelor turnate pe timp friguros. Accelereaza hidratarea cimentului.

Sika TR 1 Agent de decofrare universal pe baza de ulei de parafina

Prin aplicarea acestuia pe cofraje se realizeaza o pelicula de separare fizico-chimica.

Sika TR6

Prin aplicarea produslui pe cofraje se realizează o peliculă de separare fizico-chimică.

 
Sika BE 5 Accelerator de intarire si protectie antiinghet.

Folosit la producerea betoanelor la care se doreste o intarire rapida. Este folosit pentru turnari pe timp friguros, pentru reparatii, sape.

Sikagard®-73 A

Emulsie epoxidica bicomponenta, folosita pentru impregnarea suprafetelor exterioare din beton si a sapelor. Datorita consistentei sale, este asigurata o buna penetrare a stratului suport.

Sikagard®-73 B

Emulsie epoxidica bicomponenta, folosita pentru impregnarea suprafetelor exterioare din beton si a sapelor. Datorita consistentei sale, este asigurata o buna penetrare a stratului suport.

 
Sika Separol® Decofrant

Decofrol pe baza de ulei mineral; prin aplicarea acestuia pe cofraje se realizeaza o pelicula de separare fizico-chimica.

Sika® ViscoCrete®-1020 X

Superfluidizant, cu efect puternic, pentru obţinerea betoanelor de înaltă calitate.

Sika® ViscoCrete®-1040

Superfluidizant, cu efect puternic, utilizat pentru obţinerea betoanelor de înaltă calitate.

 
Sika BV 3 M

Fluidizant pentru beton de consistenţă normală şi pentru beton impermeabil.

 
 
{JFBClIKE}
 
 
 
{JFBClIKE}
 
Sika AnchorFix®-1 Adeziv pentru ancorari pe baza de metacrilati

Produs bicomponent, pe baza de poliester, folosit pentru fixarea armaturilor, a buloanelor etc., pe urmatoarele straturi suport: beton, piatra naturala si sintetica, zidarie.

Sika AnchorFix®-2 Adeziv pentru ancorari pe baza de metacrilati

Produs bicomponent, folosit la solicitari mari pentru fixarea armaturilor, a buloanelor etc., pe urmatoarele straturi suport: beton, piatra naturala si sintetica, zidarie. Are marcaj CE.

Sika MaxTack - adeziv cu rezistenta ridicata pe baza de apa

Sika MaxTack® este un adeziv cu rezistenta ridicata pentru lipirea materialelor de constructii la interior si in zonele protejate la exterior.

 
Sanisil Silicon sanitar

Sigilant siliconic cu intarire acetica la umiditate, monocomponent, pentru aplicatii sanitare.

Sikacryl AS sigilant acrilic

monocomponent elasto-plastic pentru umplerea rosturilor si crapaturilor situate la interior, bazat pe o dispersie acrilica.

Sika BlackSeal sigilant bituminos

destinat etansarilor si lipirilor la : sisteme de invelitori din sindrile bituminoase sau carton asfaltat, sisteme de jgheaburi burlane si alte strapungeri in invelitori.

 
SikaFlex 11FC

Folosit pentru rosturi cu miscari reduse, rosturi pereti-pardoseala, rosturi perimetrale la usi si ferestre, rosturi lemn-metal, rosturi instalatii de climatizare.

Sikasil® Universal - Silicon universal

este un sigilant siliconic monocomponent, cu întărire acetoxi în prezenta umiditătii pentru aplicatii interioare şi exterioare.

Sikaflex® Construction - Produs poliuretanic monocomponent, folosit pentru sigilarea rosturilor in constructii.

rosturi perimetrale la ferestre si usi, la fatade, parapetii de balcon ,rosturi intre elemente metalice.

 
SikaBond® AT-Metal Adeziv monocomponent pentru lipiri profesionale

Utilizat atat la interior cat si la exterior, folosit la lipirea si sigilarea elementelor de metal de la fatade si acoperisuri, etc.

SikaBond®-T2 Adeziv poliuretanic monocomponent folosit in constructii.

Este indicat pentru lipirea pervazelor de ferestre, a pragurilor, treptelor, plintelor, plăcilor de bază, profilelor de protectie etc. atat la interior si la exterior.

SikaBond®-T52 FC Adeziv pentru parchet

Adeziv poliuretanic monocomponent, fara solventi si fara apa, folosit la aplicarea parchetului masiv, parchet nut-feder, parchet laminat etc

 
SikaBond®-T54 FC Adeziv pentru parchet

Adeziv elastic monocomponent, pe baza de poliuretan, fara solventi si fara apa. Folosit pentru aplicarea parchetului masiv, parchet laminat etc.

SikaBond®-T55 Adeziv pentru parchet

Adeziv elastic monocomponent, pe baza de poliuretan, sarac in solventi, cu intarire rapida. Folosit pentru aplicarea parchetului masiv, laminat etc.

SikaBond®-T8 Adeziv flexibil impermeabil

Adeziv poliuretanic monocomponent folosit pentru lipirea placilor ceramice si hidroizolarea balcoanelor, teraselor, bailor etc.

 
Sikaflex® PRO-3 WF.

Produs poliuretanic monocomponent, folosit pentru sigilarea rosturilor in constructii: la ferestre si usi, la fatade, la parapetii de balcon, intre elemente metalice, la elemente prefabricate din beton,etc.

Pistoale manuale

pentru aplicarea sigilantilor si adezivilor, ambalati la cartus sau salam

SikaBond® AT-Universal Adeziv universal monocomponent

Adeziv universal pentru lipiri profesionale pentru aproape orice material, cum ar fi PVC, GFRP, lemn, plăci ceramica, beton, metal, etc.

 
Sika® MultiSeal Banda bituminoasa pentru etansare

Banda bituminoasa autoadeziva, folosita la etansarea accesoriilor la invelitori, jgheaburi, burlane si alte elemente expuse factorilor atmosferici.

Sika Ceram 255

Adeziv pulbere de inalta performanta pentru placi ceramice clasa C2 TE conf UNI EN 12004

Sika Primer - 3N Amorsa monocomponenta

Compus incolor pe baza de rasina epoxidica reactiva,cu continut de solvent Se utilizeaza pe straturi suport absorbante,poroase, usor umede si uscate si pe metale.reactiva,cu continut de solvent

 
Colma Cleaner

Colma Cleaner este un solvent degresant formulat pentru a se aplica pe suprafetele ce vor fi lipite si pentru curatarea sculelor si echipamentelor.

Sikadur 31 CF Normal

Adeziv si mortar de reparatie fara solventi, cu toleranta la umezeala, bicomponent bazat pe o combinatie de rasini epoxidice si materiale de adaus speciale destinat utilizarii la temp.intre +10 si + 30 grade.

SikaSwell® S-2 Etansant de rosturi expandabil in contact cu apa

Sigilant poliuretanic monocomponent care expandeaza in contact cu apa.Pentru etansarea rosturilor si fixarea profilelor SikaSwell -P sau a furtunelor Sika Injectoflex .

 
Sika Firesil-N

Sika Firesil-N este un silicon sigilant monocomponent, cu întărire neutră, potrivit pentru etanşări impotriva arderii atât la interior cât şi la exterior.

Sikagard teak Oil

Ulei de protectie pentru tratarea suprafetelor din lemn de teak sau alte esente de lemn. Se poate folosi la balcoane,terase,mobilier de gradina,etc.

Sikafloor Proseal 12 Panbexil natural 15 L

este o solutie acrilica transparenta care impregneaza suprafetele cimentoase proaspete sau vechi (betoane, sape, pardoseli cuartoase) in scopul prevenirii evaporarii apei, sigilarii si durificarii.

 
SIKA BOOM GS 750 ml - Spuma poliuretanica

Spuma poliuretanica Sika Boom GS se utilizeaza pentru fixare, izolare si umplere a golurilor impotriva zgomotului, frigului si curentilor de aer.

SIKA BOOM S 750 ml - Spuma poliuretanica

Spuma poliuretanica expandabila, pentru fixarea, izolarea sau umplerea rosturilor la ferestre, usi, aparate de aer conditionat.

SIKA BOND FOAMFIX 750 ml - Spuma poliuretanica

Spuma adeziva cu intarire rapida pentru lipirea placilor termoizolante si placilor de gips-carton

 
{JFBClIKE}
 
 
{JFBClIKE}
 
Sikadur 31 CF Normal

Adeziv si mortar de reparatie fara solventi, cu toleranta la umezeala, bicomponent bazat pe o combinatie de rasini epoxidice si materiale de adaus speciale destinat utilizarii la temp.intre +10 si + 30 grade.

Sika Monotop 910.

Mortar modificat sintetic - pe baza de ciment, folosit atat ca punte de aderenta, cat si ca protectie anticoroziva aplicata pe armatura curatata a elementelor de reparat.

Sika® MonoTop®-612 - Mortar de reparatii

Mortar pe baza de ciment, modificat sintetic, avand in compozitie fibre sintetice. Este folosit pentru reprofilari si reparatii locale, aplicabil atat manual, cat si mecanic.

 
Sika®MonoTop-614 Mortar de reparatii

Mortar pe baza de ciment modificat sintetic, armat cu fibre, folosit pentru reparatii si reprofilari, aplicabil atat manual cat si mecanic. Poate fi folosit si pentru reparatia de B.C.A.

Sika® MonoTop®-620 Masa de spaclu

Mortar modificat sintetic, pe baza de ciment, aditivat cu Sikafume, folosit ca masa de spaclu, reparatii defecte lasate de cofraj, mortar de egalizare, umplere goluri, reparatii minore etc.

Sika 4a pulbere

Mortar rapid de impermeabilizare si fixare. Mortar gata preparat, cu priza rapida, folosit pentru oprirea curgerilor de apa sub presiune si ancorarea elementelor de constructii.

 
Sika-101® Schlaemme Slam pentru hidroizolatii

Mortar monocomponent, folosit pentru impermeabilizarea diverselor suprafete umede, inchiderea porilor, pentru a preveni infiltrarea apei freatice.

SikaGrout® 212

Mortar de turnare pe baza de ciment, expandabil, de inalta performanta. Mortar pe baza de ciment,fluid, expandabil, pentru lucrari de subturnari cu precizie ridicata .

Sikagrout 311

Mortar expandabil, autonivelant, cu aplicabilitate pe suprafete de beton, piatra, fier, pentru subturnari sub fundatii de masini, pentru fixarea armaturilor in goluri etc.

 
SikaGrout®-314 Mortar expandabil de inalta performanta cu contractii reduse

Mortar autonivelant, cu aplicabilitate pe suprafete de beton, piatra, fier, pentru subturnari sub fundatii de masini, pentru fixarea armaturilor in goluri etc

Sikagrout 318

Mortar expandabil de inalta performanta cu contractii reduse, autonivelant, cu aplicabilitate pe suprafete de beton, piatra, fier, pentru subturnari sub fundatii de masini, pentru fixarea armaturilor in goluri etc.

Sika BlackSeal sigilant bituminos

destinat etansarilor si lipirilor la : sisteme de invelitori din sindrile bituminoase sau carton asfaltat, sisteme de jgheaburi burlane si alte strapungeri in invelitori.

 
{JFBClIKE}
 
 
{JFBClIKE}
 
Sika-101® Schlaemme Slam pentru hidroizolatii

Mortar monocomponent, folosit pentru impermeabilizarea diverselor suprafete umede, inchiderea porilor, pentru a preveni infiltrarea apei freatice.

SikaTop® Seal-107 - Mortar hidroizolant usor elastic

Utilizat pentru impermeabilizarea si protectia betoanelor expuse contactului temporar sau permanent cu apa

Sika Top-109 Mortar hidroizolant flexibil

Sistem cu elasticitate permanentă pentru: izolarea fundaţiilor din beton, etanşarea betonului fisurat, etanşarea teraselor şi a straturilor de acoperire ceramice.

 
Sika® SealTape-S

Banda speciala flexibila pentru hidroizolare si sigilare perimetrala in incaperi umede (sistem component)

Sika Bond T8 adeziv/membrana

SikaBond -T8 este un adeziv elastic monocomponent pentru plăci ceramice.

Sikafloor®-400 N Elastic Acoperire poliuretanica monocomponenta foarte elastica

 
Sikalastic®-450 Membrana hidroizolanta lichida

Membrana lichida poliuretanica, aplicabila cu rola sau pensula, care dupa intarire formeaza o pelicula hidroizolanta elastica.

Sikalastic® 490 T Membrana lichida transparenta

Membrana lichida, mono-componenta,transparenta, lucioasa, e baza de poliuretan cu intarire in prezenta umiditatii din atmosfera pentru hidroizolatii de lunga durata.

Sikalastic-601 BC Membrana lichida monocomponenta aplicata la rece,fara termosudura

Membrana lichida monocomponenta aplicata la rece,fara termosudura

 
Sikalastic-621TC

Membrana lichida hidroizolanta pentru acoperisuri, rezistenta UV,usor de aplicat

Sika Igasol 101

Produs pe baza de emulsie de bitum-cauciuc, fara solventi, folosit la protectia suprafetelor de beton aflate in contact cu solul (fundatii, piloti, pereti de sprijin), sau elemente ingropate.

Sika Igolflex N - Masă de spaclu flexibiă din bitum-cauciuc

Impermiabilizarea impotriva patrunderii apei, a tuturor structurilor din beton aflate sub nivelul terenului.

 
Sikaplan®-18G Membrana armata din PVC

Membrana sintetica din PVC de inalta calitate pentru hidroizolatia acoperisurilor, armata cu fibra de poliester conforma cu EN 13956.

Sikaplan®-15G Membrana pentru hidroizolatii la acoperisuri

Membrana sintetica din PVC calandrata de inalta calitate pentru hidroizolatia acoperisurilor, armata cu fibra de poliester.

SikaTrocal SGmA 1,5 mm

Membrana din PVC pentru acoperisuri balastate sau verzi - Rezistenta la razele UV in timpul instalarii.

 
Sika® Injection-101 A -RC

Rasina poliuretanica de injectare, cu vascozitate redusa, cu spumare rapida in prezenta apei, fara solventi, care prin intarire devine o spumă densa si elastica, cu structura celulara fina.

Sika® Injection-101 B -RC

Rasina poliuretanica de injectare, cu vascozitate redusa, cu spumare rapida in prezenta apei, fara solventi, care prin intarire devine o spumă densa si elastica, cu structura celulara fina.

Sika® Injection-201-CE

Rasina poliuretanica de injectare, elastica, fara solventi, cu vascozitate foarte scazuta. In contact cu apa, prezinta o structura impermeabilă elastica, uniforma, cu porii inchisi.

 
Sika Injection AC10

Lichid incolor care accelereaza timpul de reactie al rasinilor PU spumante de injectare Sika® Injection-101 RC.

Sika® Injection Packere

Materiale auxiliare pentru injectare

Sika® Waterbar V-15 Benzi din PVC pentru rosturi de lucru

 
Sarnavap 500 E

Este o barieră anti-vapori fără suport de bază, pe bază de polietilenă reciclată. Barieră anti-vapori pentru Acoperişuri plate

 
{JFBClIKE}
 
 
{JFBClIKE}
 
Lamele Sika CarboDur Sistem de consolidare pe baza de fibre de carbon

Pentru consolidarea structurilor: Cresterea incarcarilor, a capacitatii placilor (radierelor) si a grinzilor.

SikaWrap 230C Tesatura din fibra de carbon.

Tesatura din fibra de carbon, folosita pentru consolidare elementelor de beton armat, lemn, zidarie.

Sikadur 31 CF Normal

Adeziv si mortar de reparatie fara solventi, cu toleranta la umezeala, bicomponent bazat pe o combinatie de rasini epoxidice si materiale de adaus speciale destinat utilizarii la temp.intre +10 si + 30 grade.

 
Sikadur 30

Adeziv epoxidic bicomponent, fara solventi, cu proprietati tixotrope, folosit pentru realizarea unei legaturi deosebit de bune a lamelelor de carbon cu stratul suport.

Sikadur 330

Rasina epoxidica bicomponenta, fara solventi, avand proprietati tixotropice, folosita pentru aplicarea panzei de SikaWrap, pe elementele de consolidat.

Sikadur 52 injection

Mortar modificat sintetic, pe baza de ciment, aditivat cu Sikafume, folosit ca masa de spaclu, reparatii defecte lasate de cofraj, mortar de egalizare, umplere goluri, reparatii minore etc.

 
Sika Monotop 910.

Mortar modificat sintetic - pe baza de ciment, folosit atat ca punte de aderenta, cat si ca protectie anticoroziva aplicata pe armatura curatata a elementelor de reparat.

Sika® MonoTop®-612 - Mortar de reparatii

Mortar pe baza de ciment, modificat sintetic, avand in compozitie fibre sintetice. Este folosit pentru reprofilari si reparatii locale, aplicabil atat manual, cat si mecanic.

Sika® MonoTop®-620 Masa de spaclu

Mortar modificat sintetic, pe baza de ciment, aditivat cu Sikafume, folosit ca masa de spaclu, reparatii defecte lasate de cofraj, mortar de egalizare, umplere goluri, reparatii minore etc.

 
{JFBClIKE}
 
 
Catalog produse SIKA

Solutii Sika pentru constructii

Brosura sigilari rosturi

Tehnologia şi Conceptele privind etanşarea rosturilor

Broșură Sikabond lipiri metal

 
Brosura adezivi de parchet Sikabond

În această broșură regăsiți grupate cele patru modele de țiglă ceeramică Bramac

Brosura Tehnologia si conceptele impermeabilizarii constructiilor din beton

Brosura Consolidari structurale

 
Brosura Sikafloor

Solutii de pardoseli epoxidice modulare pentru toate cerintele si ramurile industriale.

 
.