YTONG

  • icon Ytong
  • icon Brosuri
 
{JFBClIKE}
 
image
Blocuri de zidarie Ytong
image
Montaj blocuri Ytong

BLOCURI DE ZIDARIE YTONG

 

 

image
Ytong Basis
image
Caracteristici si proprietati Ytong Basic
 
Sistem complet de zidarie pentru pereti multistrat
 
Elemente de zidarie usoare, material omogen, cald la atingere, stabilitate dimensionala superioara, reglarea nivelului de umiditate, neinflamabil!

Cu blocurile de zidarie Ytong Basic pentru pereti exteriori multistrat se obtin performante termice deosebite la preturi accesibile. Blocurile de zidarie Ytong Basic permit casei sa „respire”, deoarece sunt permeabile la vapori astfel vor conferii protectie impotriva mucegaiului.

 

 

image
Ytong Interio
image
Caracteristici si proprietati Ytong Interio
 

Ytong Interio reprezinta raportul optim intre proprietatile termoizolatoare, masivitate termica si pret avantajos. Se recomanda a fi utilizate la realizarea peretilor de compartimentare si a elementelor de design interior.

 

 

image
Ytong A +
image
Caracteristici si proprietati Ytong A +
 
Sistem complet de zidarie termoizolanta

Eficienta energetica fara aplicarea de termoizolatie suplimentara, punti termice reduse cu peste 80%, reglarea nivelului de umiditate, neinflamabil,rezistenta, masivitate.

 
Cu blocurile de zidarie YTONG A+ se poate obtine incadrarea locuintei sau a cladirii in cea mai inalta clasa energetica, clasa A. Blocurile de zidarie YTONG A+ va ajuta sa reduceti costurile prin excelentele capacitati de termoizolare si de reglare a nivelului de umiditate interioara. Ofera o izolare termica excelenta, fara a mai fi necesara aplicarea pe fatada cladirilor a unei termoizolatii suplimentare.

 
image
Buiandrugi Ytong
Elementele Ytong BU

au rol de cofraj pierdut in realizarea buiandrugilor, centurilor si stalpisorilor la pereti de inchidere si compartimentare. Ytong BU sunt modulate cu restul elementelor de zidarie, iar folosirea lor reduce timpul de executie si costurile pe santier, prin evitarea folosirii metodelor de cofrare traditionale. Ofera protectie excelenta la foc si constituie o suprafata de finisare unitara cu restul zidariei.

 
image
Mortar in pat subtire Ytong
Mortarul Ytong

este caracterizat de inalta rezistenta, adezivitate si minimizeaza puntile termice. Acest mortar se foloseste in tehnologia cu rosturi subtiri, tehnologie specifica zidariilor din beton celular auoclavizat cu abateri dimensionale de max ± 1 mm. Scade consumul de mortar -1 sac mortar ( 25 kg ) / m³ zidarie. Timp de punere in opera de 3-4 ore de la preparare. Pozitia blocurilor de zidarie poate fi corectata timp de 10 minute dupa fixarea in Mortarul Adeziv Ytong. Zidaria obtinuta este completa, fiind un suport compact si uniform pentru tencuieli.

 
{JFBClIKE}
 
 
Viziune si Aplicare

Interioare inspirate cu blocurile de zidarie Ytong

Ghidul mesterului Ytong

 
Casa la Galben

Cercetare si Dezvoltare