Noul Rimano Duo Glet

  • icon Noul Rimano Duo Glet - Mozaic Promo
Rimano DuoGlet

Răspunzând nevoii aplicatorilor de a folosi un glet foarte performant care se aplică uşor, şi din dorinţa de a deveni prima opțiune a aplicatorilor de gleturi şi tencuieli din Romania, Saint-Gobain Rigips lansează un nou produs din gama Rimano®.

Rimano DUOGLET este un glet de ipsos alb care se poate folosi atât pentru nivelarea cât şi pentru finisarea suprafeţelor interioare, putând fi aplicat în grosimi de la 2mm la 10mm. Datorită reţetei inovatoare, noul produs prezintă o serie de beneficii importante, printre care:

Produs “2 în 1”: nivelare + finisare

Aplicare şi şlefuire ușoara, iar datorită formulei speciale, praful rezultat nu rămâne în aer

Timp de lucru îndelungat: 90 minCuloare albă, Consum redus: 1kg/mp/1mm

Plajă mare de încărcare: poate fi aplicat în straturi cu grosime de la 2mm la 10mm

Aplicare în straturi succesive, umed pe umed

Permite obţinerea unei suprafeţe albe, netede, fără fisuri, cu o rezistenţă ridicată

Permite nivelarea folosind dreptarul

Produs ecologic şi lipsit de toxicitate Şi împachetarea noului produs aduce o inovație: sacul cu mâner, care va ușura mult manipularea acestora.

Lansarea noului produs Rimano DUOGLET marchează şi o schimbare de imagine a brandului Rimano. Noul logo comunică mai bine valorile brandului: profesionalismul şi calitatea produselor şi întăreşte asocierea între Rimano şi categoria gleturi şi tencuieli. Certificarea “calitate garantată de Rigips” transferă din notorietatea Rigips® către Rimano. Nu în ultimul rând, noul ambalaj asigură o mai bună vizibilitate la raft şi evidenţiază clar principalele beneficii ale produsului. Rimano DUOGLET este disponibil la punctele de vânzare din întreaga ţară în două variante de ambalaj: 20 si 5 kg, începând cu 4 septembrie, respectiv 10 septembrie 2013 (ambalajul de 5kg). Iar pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor, ambalajul de 20kg a fost prevăzut, așa cum am menționat, cu un mâner pentru a facilita transportul.

 
 
.